Derrota de l’AB Premià davant el Vic

L'equip sènior complet de l'ABPremià

L’Agrupació Bàsquet Premià va perdre contra el Vic per 66 a 74 en la 12a jornada de lliga del grup 2 de Copa Catalunya. Dos triples en els últims minuts dels vigatans van condemnar un Premià que va tenir un mal inici i que va haver de remuntar fins a 18 punts en contra. Una setmana més, última posició a la classificació.

El Premià va rebre un Vic pletòric que havia guanyat els seus dos últims enfrontaments davant l’Argentona i el Sant Josep de Badalona. I els vigatans van poder mantenir la bona ratxa gràcies a una victòria que van haver de suar al Pavelló de Premià de Mar. Els homes de Rafa Perdiguero van sortir agarrotats davant un rival que ja coneixien la temporada passada, i en els primers dos períodes van encaixar un parcial de 24-37. El mal inici, amb nervis, del Premià, va condemnar-los en un final ajustat.

I és que els locals van poder remontar gràcies a la bona feina d’Edorta López (19 punts, 11 rebots i 24 de val) i de David Rodríguez (9 punts, 3 assistències i 10 de val); però al final no va ser suficient. Dos triples a les acaballes del matx i l’encert de Xavi Hernández (21 punts) i els rebots d’Albert Roma (13 en total) van rematar un Premià que només ha aconseguit un triomf. De nou, els premianencs s’han de quedar amb la última posició del grup 2 de Copa Catalunya amb un total d’1 victòria i 11 derrotes. Aquest diumenge, a les 7, els de Rafa Perdiguero es desplacen fins a Badalona, on els espera un Sant Josep de Badalona en hores baixes (derrotes contra Vic i Argentona les 2 últimes jornades) però que es manté com a segon classificat amb un balanç de 8 victòries i 4 derrotes.

Enric Sánchez

Planetari dimarts 14 de desembre
http://www.ivoox.com/planetari-dimarts-14-desembre_md_459416_1.mp3″

Quant a Carles
Tecnic de so en ràdio, muntador musical, web, blocs, social media, motos, mac, run, trail, btt

Deixa un comentari