El Cover Premià es complica el play-off al caure contra el Calvià (7-8)

Planetari 2012.03.06
Derrota inesperada per la mínima contra Calvià. Oscar Larrotcha, decebut amb l’actitud dels seus jugadors. L’equip es complica el play-off. Aquesta setmana, descans.

El Cover Premià es va complicar aquest passat cap de setmana el camí cap al play-off a l’ensopegar per 7 a 8 davant el Calvià. Els mallorquins arribaven a aquest partit amb poques opcions, ja que l’equip era 3r per la cua amb 16 punts. Els premianencs, per la seva banda, necessitaven guanyar per mantenir-se vius en la pugna pel play-off. Doncs bé, el Premià va tenir molts problemes per contenir l’atac visitant. Tot i ser un matx igualat fins els últims minuts, va dominar el Calvià i al final va acabar amb la derrota per 7 a 8 pels maresmencs.

L’entrenador del Cover Premià, Oscar Larrotcha, explicava a Ràdio Premià de Mar que el problema va ser totalment de la falta d’actitud dels seus jugadors. Reconeixia estar decebut.Amb aquesta derrota inesperada el Cover segueix 3r amb 46 punts i se situa a 9 punts del líder, el Dominicos, i a 6 del segon classificat, l’Sporting San Vicente. Aquest cap de setmana jornada de descans a la 2a B, i d’aquí dues setmanes el Premià visita la pista precisament del segon classificat, l’Sporting San Vicente, en una jornada decisiva pel desenllaç en les posicions de play-off.