La segona victòria recupera la fe (13-11)

No és gaire habitual en un partit de futbol sala veure 24 gols, així que més enllà de moments de passivitat defensiva de tots dos equips, sempre és positiu acabar l’intercanvi de cops com a vencedor. En un partit, el de dissabte, on el Cover va sumar tres punts i una primera part inigualable. “Els millors vint minuts que hem fet mai” assegurava el tècnic i president Òscar Larrotcha. Els jugadors premianencs sortien a la pista endollats, amb confiança, amb un bri de llum als ulls que feia preveure que veuriem un bon espectacle. I els va sortir tan bé a la pràctica, que la primera part acabava amb un parcial de 5 a 0 a favor dels locals. Una maneta que curava ferides passades, preveia un dolç esdevenir i tenia, fins i tot, un punt de confiança. Potser va ser el principal problema, que el Cover s’ho va creure massa de pressa i mai no s’ha de subestimar ni al rival, ni el partit. La segona part va ser un tot o res pel Salou. L’equip tarragoní arribaven a la cita més enfosats a la taula que els de Larrotcha, així que en aquestes situacions més val fer un “all in” que especular. I durant tota la segona part van jugar de cinc, amb porter jugador, per aprofitar les ocasions que els anàven concedint els jugadors premianencs, tan segurs de la victòria que quasi veuen com se’ls escapava. Del 5 a 0 al 9 a 3, i quasi sense adonar-nos s’arribava a l’últim minut i mig amb només diferència d’un gol. I com es va patir. Massa, després d’haver portat tal renta. Al final la victòria reforça la idea inicial: Amb esforç, ganes i entrenament, l’equip respon. Porten dues setmanes jugant seriosament després de la reflexió final i apocalíptica que quasi acaba amb l’equip, i després de la tempesta (amb llamps i cel negrós) sempre arriba la calma. I ara el Cover confia. I ara el Cover només espera anar a més. Són 10ens a 2a B amb 26 punts, a 3 ja de la cinquena posició.

A més, la plantilla espera crèixer una mica més, perquè ara l’equip va curt d’efectius i el capità, Gordillo, heroi del partit de dissabte amb sis gols davant el Salou, es lesionava als últims segons de partit. Una llàstima, així que esperem que pugui recuperar-se per a la propera cita, que és dijous a les 10 del vespre a Montcada. En quant a la plantilla, s’espera també l’arribada de dos nous fitxatges, tot i que encara en desconeixem el nom i perfil de jugadors. N’estarem atents.

Recupera les paraules d’Òscar Larrotcha al Planetari de Ràdio Premià de Mar

El capità del Cover, Gordillo i el del Salou, abans del partit.

One Response to La segona victòria recupera la fe (13-11)

1. Retroenllaç: El Cover torna a protagonitzar un partit boig però es fa amb la victòria | Premià Notícies